Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 4000g3341kcal50.8g171.2g254.8g88.4g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13168g17008kcal775.6g408.8g1332.2g193.4g
Valittu annoskoko6584g8504kcal387.8g204.4g666.1g96.7g
Annoskoko puolitettuna3292g4252kcal193.9g102.2g333.1g48.4g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064