Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1050g348kcal0g5.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Kurkku,tuore 100g2625g252kcal15.7g36.7g2.6g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2800g1680kcal95.2g126g98g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13174g4889kcal229.6g408g201.8g2g
Valittu annoskoko6587g2444kcal114.8g204g100.9g1g
Annoskoko puolitettuna3294g1222kcal57.4g102g50.5g0.5g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712