Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4497g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl45g112kcal5.4g0.7g9.9g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1124g3170kcal201.2g713.9g10.1g112.4g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia899g1259kcal152.9g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13176g9084kcal719g1429.2g184g224.8g
Valittu annoskoko6588g4542kcal359.5g714.6g92g112.4g
Annoskoko puolitettuna3294g2271kcal179.8g357.3g46g56.2g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128