Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2291g1744kcal43.1g355.1g4.6g22.9g
Punajuuri 1473g565kcal14.7g101.6g2.9g36.8g
Vesi2127g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g655g1047kcal17.7g28.1g98.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow43g111kcal4.3g4.3g8.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13176g6934kcal159.6g978.2g228.4g120.8g
Valittu annoskoko6588g3467kcal79.8g489.1g114.2g60.4g
Annoskoko puolitettuna3294g1734kcal39.9g244.6g57.1g30.2g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013