Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1203g772kcal38.5g58g42.1g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g301g1113kcal41.8g218.1g7.5g12.3g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.4g1g33.9g0g
Chilikastike original, Felix181g159kcal3.1g27.1g0.2g0g
Persilja 361g99kcal5g4g0.7g28.9g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1203g722kcal4.8g180.5g1.2g16.8g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 3008g4437kcal646.8g0g204.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13176g15546kcal1562.8g977.4g580.4g116.2g
Valittu annoskoko6588g7773kcal781.4g488.7g290.2g58.1g
Annoskoko puolitettuna3294g3887kcal390.7g244.4g145.1g29.1g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152