Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 211g51kcal3.8g4.6g0.6g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g99g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl56g96kcal10.1g0.8g5.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1318g493kcal29.6g24g28g15.6g
Valittu annoskoko659g247kcal14.8g12g14g7.8g
Annoskoko puolitettuna330g123kcal7.4g6g7g3.9g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104