Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g28g101kcal4g16.6g2g2.6g
Riisi tumma 24g83kcal1.7g17.2g0.5g1g
Tattarisuurimo / -jauho 21g68kcal2.5g12.7g0.4g1.2g
Hirssisuurimo / -jauho 23g80kcal2.5g15.5g0.7g0.7g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1319g666kcal21.4g124g7.2g11g
Valittu annoskoko659g333kcal10.7g62g3.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna330g167kcal5.4g31g1.8g2.8g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241