Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 5.6g19kcal0g4.6g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.4g0.1g0g
Tilli, tuore 8.5g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore11g2.8kcal0g1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)282g85kcal2.8g16.9g0.6g2.8g
Silakkafilee 338g486kcal54.1g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1319g1209kcal114.6g50g61.8g6g
Valittu annoskoko659g604kcal57.3g25g30.9g3g
Annoskoko puolitettuna330g302kcal28.7g12.5g15.5g1.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092