Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 8.7g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Herne-maissi-paprika, Rainbow66g52kcal2.8g8.5g0.6g2g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)36g13kcal0.9g1.7g0.2g0.9g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g102g173kcal19.4g0g10.2g0g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 291g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1319g784kcal52.4g64g32.2g10.8g
Valittu annoskoko660g392kcal26.2g32g16.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna330g196kcal13.1g16g8.1g2.7g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278