Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2675g2060kcal61.5g13.4g195.3g0g
Sipuli (kuorittu)1070g289kcal13.9g51.4g2.1g18.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2675g2274kcal26.8g93.6g187.3g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 11g30kcal1.1g4.5g0.2g2.8g
Margariini, flora kevyt 40 107g403kcal0.2g5.7g42.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g10111kcal207g337.2g855.4g42g
Valittu annoskoko6592g5056kcal103.5g168.6g427.7g21g
Annoskoko puolitettuna3296g2528kcal51.8g84.3g213.9g10.5g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147