Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus933g607kcal14.9g140g0.9g13.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1067g725kcal33.1g128g7.5g32g
Atria broilerin fileesuikale naturell1867g2053kcal429.3g0g39.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g59g164kcal5g10g11.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g7099kcal964.6g556g117.4g90.4g
Valittu annoskoko6592g3550kcal482.3g278g58.7g45.2g
Annoskoko puolitettuna3296g1775kcal241.2g139g29.4g22.6g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084