Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1029g336kcal6.4g57.2g2.1g26.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1003g3442kcal102.2g702.2g12g35.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1049g1322kcal115.4g3.1g94.4g0g
Sokeri 984g3993kcal0g982.8g0g0g
Leivinjauhe 51g90kcal2.7g19.4g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g206kcal0g50.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g77g281kcal2.7g61.4g2.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 405g3579kcal0g0g404.7g0g
Kardemumma, annos 2g26g80kcal2.8g17.5g1.8g7.2g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1029g3064kcal190.9g25.7g246.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 257g1827kcal1.9g1g205.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g463g1852kcal0g463g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl167g966kcal35.3g8.9g84.4g19.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g42076kcal920.6g4786.2g2109.6g176.4g
Valittu annoskoko6592g21038kcal460.3g2393.1g1054.8g88.2g
Annoskoko puolitettuna3296g10519kcal230.2g1196.6g527.4g44.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424