Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 799g824kcal27.6g143.8g8.5g23.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 440g552kcal48.3g1.1g39.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1598g959kcal59.1g116.7g32g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)392g1410kcal21.5g297.6g13.7g21.5g
Korppujauho 168g615kcal17.6g125.7g1.7g8.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3196g5306kcal607.3g0g319.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13184g19329kcal1562.8g1369.8g830.2g107.2g
Valittu annoskoko6592g9665kcal781.4g684.9g415.1g53.6g
Annoskoko puolitettuna3296g4832kcal390.7g342.5g207.6g26.8g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676