Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 47g301kcal6.6g1.6g28.5g8.2g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g3.1g6.8kcal0.1g1.5g0g1.2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g10g31kcal0g7.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g676kcal13.4g21.6g57g18.8g
Valittu annoskoko66g338kcal6.7g10.8g28.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna33g169kcal3.4g5.4g14.3g4.7g
Arvot/100g100g512kcal10.2g16.4g43.2g14.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195