Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai13g45kcal1.6g9.2g0.3g0.4g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)10g5.6kcal0.8g0.5g0g0g
Pätkis, 18g5.4g26kcal0.2g3.3g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Taloussuklaa, Fazer5g26kcal0.2g2.8g1.5g0.3g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g489kcal8.2g58g24.6g2.2g
Valittu annoskoko66g244kcal4.1g29g12.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g122kcal2.1g14.5g6.2g0.6g
Arvot/100g100g370kcal6.2g43.9g18.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319