Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 50g17kcal0.3g2.8g0.1g0.7g
Sokeri13g54kcal0g13.3g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g142kcal0.6g32.2g0.2g1.4g
Valittu annoskoko66g71kcal0.3g16.1g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g36kcal0.2g8.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878