PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss19g14kcal0.2g3.4g0.1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g19g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)9g19kcal1.3g1.1g1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g19g11kcal0.2g1g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g103kcal4g12g4.4g0.2g
Valittu annoskoko66g51kcal2g6g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal1g3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372