Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g22kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g7.5g14kcal1.1g0g1.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g92kcal3.8g9g4.2g0.6g
Valittu annoskoko66g46kcal1.9g4.5g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g23kcal1g2.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g70kcal2.9g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770