Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g20g4kcal0.3g0.6g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g6.3g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)9g9kcal2.1g0g0.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g5g9kcal0.4g0.3g0.7g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 25g27kcal1g4.9g0.3g0.5g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g116kcal7.8g12.6g3.6g1g
Valittu annoskoko66g58kcal3.9g6.3g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g29kcal2g3.2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.9g9.5g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614