Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g47g138kcal7g0g12.2g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g9g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g9g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g287kcal14.6g1.8g24.4g0.6g
Valittu annoskoko66g144kcal7.3g0.9g12.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g72kcal3.7g0.5g6.1g0.2g
Arvot/100g100g217kcal11g1.4g18.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624