Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi7.8g28kcal3.9g2.8g0.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g7.8g29kcal0g7.6g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl16g55kcal2.2g10g0.5g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl5.1g33kcal0.7g0.2g3.2g0g
Rusina 4.7g14kcal0.1g2.8g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g468kcal14g48.8g23.4g3g
Valittu annoskoko66g234kcal7g24.4g11.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna33g117kcal3.5g12.2g5.9g0.8g
Arvot/100g100g355kcal10.6g37g17.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405