Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa5.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso 3.6g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g2.6g4.4kcal0g0.2g0.4g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kookoskerma, kara5.2g13kcal0.2g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g61kcal3.8g2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko66g31kcal1.9g1g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g15kcal1g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g47kcal2.9g1.5g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768