VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g5.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g98kcal5g12.6g2.8g0g
Valittu annoskoko66g49kcal2.5g6.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna33g25kcal1.3g3.2g0.7g0g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302