Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 11g3.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g26g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)28g17kcal1g1.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g49kcal2.4g4.4g2g0g
Valittu annoskoko66g25kcal1.2g2.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna33g12kcal0.6g1.1g0.5g0g
Arvot/100g100g37kcal1.8g3.3g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712