Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g19g105kcal1.2g10.7g0.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g24g28kcal0.8g0.9g2.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g14g4.8kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g314kcal4.4g25.6g10g1g
Valittu annoskoko66g157kcal2.2g12.8g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g79kcal1.1g6.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g237kcal3.3g19.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418