Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.2g2.7g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g11g13kcal2.2g0g0.4g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss3.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g66kcal5.6g7.8g0.8g1.4g
Valittu annoskoko66g33kcal2.8g3.9g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g16kcal1.4g2g0.2g0.4g
Arvot/100g100g50kcal4.2g5.9g0.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491