Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g54g85kcal11.7g0g3.8g0g
Ruskea suuruste, Maizena2g7.4kcal0g1.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprikajauhe 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g196kcal24g4.8g7.8g0.8g
Valittu annoskoko66g98kcal12g2.4g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g49kcal6g1.2g2g0.2g
Arvot/100g100g148kcal18.1g3.6g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449