Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g18g15kcal0.2g3.3g0.1g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g10g75kcal0g0g8.3g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g8.5g12kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g410kcal4.4g53g18.2g1.6g
Valittu annoskoko66g205kcal2.2g26.5g9.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g102kcal1.1g13.3g4.6g0.4g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40g13.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468