Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio31g20kcal3.1g1.3g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 10g4.2kcal1g0g0g0g
Mansikka 25g12kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g72kcal8.4g6.8g0.4g1g
Valittu annoskoko66g36kcal4.2g3.4g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g18kcal2.1g1.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g55kcal6.3g5.1g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191