Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.8g28kcal2.2g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g208kcal13.2g5.6g14.8g1g
Valittu annoskoko66g104kcal6.6g2.8g7.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g52kcal3.3g1.4g3.7g0.3g
Arvot/100g100g157kcal10g4.2g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318