Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.2g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g0.9g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g8.4g10kcal0.2g0.3g0.8g0g
Edamer Viipale, annos 18g8.4g27kcal2.1g0.2g2g0g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti 6.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g238kcal17.6g2.2g17.4g0.4g
Valittu annoskoko66g119kcal8.8g1.1g8.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g60kcal4.4g0.6g4.4g0.1g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249