Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kuohukerma13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.9g7.3kcal0g0g0.8g0g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.1g0g1.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g236kcal16g2g18g0.4g
Valittu annoskoko66g118kcal8g1g9g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g59kcal4g0.5g4.5g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005