Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 18g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kaali, valkokaali6.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 31g72kcal3.9g0.2g6.2g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g229kcal8.4g2.6g20.2g1.6g
Valittu annoskoko66g115kcal4.2g1.3g10.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g57kcal2.1g0.7g5.1g0.4g
Arvot/100g100g173kcal6.3g2g15.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996