Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 18g40kcal3.2g0g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g1g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g10g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino18g64kcal2.4g12.2g0.5g1.1g
Lihaliemkuutio maggi extra0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g234kcal11.4g26g9g2.2g
Valittu annoskoko66g117kcal5.7g13g4.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g59kcal2.9g6.5g2.3g0.6g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.7g6.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578