Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemi laimennettu 20g3.7kcal0g0.6g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.9g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g131kcal8.2g9.4g6.6g0.6g
Valittu annoskoko66g66kcal4.1g4.7g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g33kcal2.1g2.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978