Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 3.7g27kcal0g0g3g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g12g45kcal0.2g10.9g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g16g6.5kcal0.1g1.6g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.7g28kcal1g0.3g2.5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g6.2g11kcal0.9g0.4g0.7g3.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g407kcal6.6g47.4g21.4g8g
Valittu annoskoko66g204kcal3.3g23.7g10.7g4g
Annoskoko puolitettuna33g102kcal1.7g11.9g5.4g2g
Arvot/100g100g307kcal5g35.7g16.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255