Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g5.5g7.4kcal0.6g0.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 27g17kcal0.8g1.3g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.2g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g113kcal6.4g9.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko66g56kcal3.2g4.8g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal1.6g2.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g85kcal4.8g7.2g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915