Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 57g93kcal9.5g0g6.2g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)6.1g7.6kcal0.6g0.2g0.5g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g236kcal20.2g0.4g17.2g0g
Valittu annoskoko66g118kcal10.1g0.2g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna33g59kcal5.1g0.1g4.3g0g
Arvot/100g100g178kcal15.2g0.3g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800