Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu18g64kcal2.1g12.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.8g1.8kcal0.1g0g0.7g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.1g7kcal0g0.1g0.7g0g
Appelsiini, kuorittu 9g4.3kcal0.1g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g339kcal10.6g41.2g15.2g0.4g
Valittu annoskoko66g169kcal5.3g20.6g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g85kcal2.7g10.3g3.8g0.1g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429