Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna, paistettu 2.6g5.2kcal0.3g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 9g3.6kcal0g0.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g9g33kcal1.3g5.2g0.7g0.9g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g435kcal6.6g52.2g21.6g3.2g
Valittu annoskoko67g217kcal3.3g26.1g10.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna33g109kcal1.7g13.1g5.4g0.8g
Arvot/100g100g327kcal5g39.2g16.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790