Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Currytahna punainen1.9g4.9kcal0g0.2g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g2.5g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g25g44kcal0.4g0.6g4.4g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g170kcal11g3.2g12.4g0.2g
Valittu annoskoko66g85kcal5.5g1.6g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g42kcal2.8g0.8g3.1g0.1g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666