Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta16g59kcal2.1g11.5g0.3g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 11g4kcal0g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g356kcal6.8g54.6g11.6g1.6g
Valittu annoskoko66g178kcal3.4g27.3g5.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g89kcal1.7g13.7g2.9g0.4g
Arvot/100g100g269kcal5.1g41.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095