Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)15g17kcal3.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g20g67kcal3.3g12.7g0.4g1.2g
Arkirae (Valio), annos 100g8.1g5.7kcal1g0.3g0.1g0g
Ketsuppi 3.1g2.9kcal0g0.6g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)9g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g211kcal17.8g28.2g2.6g2.6g
Valittu annoskoko66g106kcal8.9g14.1g1.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna33g53kcal4.5g7.1g0.7g0.7g
Arvot/100g100g159kcal13.4g21.3g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441