KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.5.8g20kcal0.4g4.1g0.2g0.4g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g16g20kcal2.8g0.2g0.9g0g
Findus wokki Classic 500G13g3.9kcal0.3g0.7g0.1g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.7g5.4kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g10g6.3kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g113kcal7.2g11g4.6g0.8g
Valittu annoskoko66g56kcal3.6g5.5g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal1.8g2.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865