Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 6.3g4.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Herne 7.8g5.4kcal0.4g0.7g0g0.2g
Isot katkaravut (rainbow)14g14kcal3.2g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella5.9g20kcal0.5g4.2g0.2g0.3g
Basilika, tuore1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2g0.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g128kcal8.4g10.6g4.6g1.4g
Valittu annoskoko67g64kcal4.2g5.3g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g32kcal2.1g2.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g96kcal6.3g7.9g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652