Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.5kcal0.4g1g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 8.8g19kcal1.5g0g1.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)2.2g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Siirappi 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ohrasuurimo 1.9g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 7.7g6.2kcal0.1g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g106kcal6g9g5g1.8g
Valittu annoskoko67g53kcal3g4.5g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal1.5g2.3g1.3g0.5g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.8g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704