Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali27g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.6g4.4kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g103kcal7.8g2.2g6.2g1.6g
Valittu annoskoko66g52kcal3.9g1.1g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal2g0.6g1.6g0.4g
Arvot/100g100g78kcal5.9g1.7g4.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737