Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g1.4g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g4.3g5.3kcal0.3g0.7g0.1g3g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.8g12kcal0.5g0.1g1g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.1g6.8kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g3.6g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g2.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g6.4g3.9kcal0.6g0.3g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g7.6g5.3kcal0.8g0.2g0.1g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g7.8g45kcal1.7g1.6g3.9g0.8g
Kaurajauho 2.5g10kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g258kcal14g12g17.2g10.2g
Valittu annoskoko66g129kcal7g6g8.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna33g65kcal3.5g3g4.3g2.6g
Arvot/100g100g195kcal10.6g9g13g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098