Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g36g141kcal2.2g11.2g9.8g4.9g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g3.6g15kcal0g3.1g0.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 1.2g2.8kcal0g0.7g0g0g
Mustikka metsä- 13g5.7kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g341kcal4.6g34.4g20.2g10.6g
Valittu annoskoko67g170kcal2.3g17.2g10.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna33g85kcal1.2g8.6g5.1g2.7g
Arvot/100g100g256kcal3.5g25.8g15.2g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448