Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Tattarijauho, Myllynparas2.7g9kcal0.4g1.8g0g0.1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 2.5g8.6kcal0.1g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 17g5.8kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g6.3g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio8.3g12kcal0.2g0.5g1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kaurajauho 2.3g8.6kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 5g3.6kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g224kcal8.8g13.4g14.8g1.4g
Valittu annoskoko67g112kcal4.4g6.7g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g56kcal2.2g3.4g3.7g0.4g
Arvot/100g100g169kcal6.6g10.1g11.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712